Contact Info

Visoko učilište Algebra

Partner

Algebra d.o.o. osnovana je u travnju 1998. godine kao poduzeće za obrazovanje odraslih. U lipnju 1998. bilježi prve polaznike seminara primjene računala i računalnih aplikacija. U rujnu 1998. bilježi prvi znatniji porast broja korisnika usluga, da bi se kroz višeznamenkasti rast u godinama 1999. i 2000. etablirala na tržištu edukacije odraslih, na području korisničke primjene informacijskih tehnologija (IT).

Naša misija

Postojimo jer vjerujemo kako Hrvatskoj treba ustanova koja uistinu omogućuje stjecanje izvrsnih znanja i vještina te izgradnju globalno konkurentnih karijera u područjima u kojima provodimo obrazovanje za domaće i međunarodne studente i polaznike.

Svjesni smo svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promoviramo obrazovnu izvrsnost kako bismo potaknuli gospodarski rast i razvoj hrvatskog gospodarstva.

U našem obrazovnom pristupu i istraživanju nastojimo uspostaviti sustav vrijednosti usklađen s vrijednostima u koje i sami čvrsto vjerujemo:

  1. Visoka vrijednost koja se dobiva za plaćene troškove usluge
  2. Vrhunska kvaliteta obrazovanja
  3. Operativna i organizacijska izvrsnost
  4. Stalni doprinos razvoju društva u kojem živimo

Naša vizija

Cilj nam je postati prvi izbor za hrvatske i inozemne studente i polaznike zainteresirane za izgradnju karijere u područjima u kojima provodimo obrazovanje kroz razvoj izvrsnosti u svim segmentima našeg rada: osoblju, infrastrukturi, primijenjenim istraživanjima, internacionalizaciji i suradnji s gospodarstvom.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.