Contact Info

International Development Norway (IDN)

Partner

International development Norway (IDN) je dio IDN grupe izdvojene iz zaklade SINTEF, najvećeg instituta za istraživanje u Skandinaviji. Kroz globalnu mrežu stručnjaka osiguravaju razmjenu znanja i suradnju na projektima, usredotočujući se na kružno gospodarstvo, zelenu energiju, poduzetništvo, obrazovanje i socijalnu uključenost, proizvodnju, mala i srednja poduzeća, IKT i inovacije

Naši su projekti do sada dosegli 28 zemalja na četiri kontinenta, s radom više od 50 povezanih sveučilišta, norveških vlasti, bilateralnih i multilateralnih agencija, međunarodnih institucija, vladinih organizacija, lokalnih poduzeća i drugih institucionalnih partnera.
Od 2010. također smo sudjelovali u više od 20 EEA Grants projekata.

IDN-ov globalno raznolik tim stručnih partnera pruža najbolja tehnička, održiva i inkluzivna rješenja za projekte. Surađujemo s različitim stručnjacima iz cijelog svijeta i pronalazimo ih prema potrebama svakog projekta. Uz naš glavni tim, pružamo pomoć kroz cijeli životni ciklus projekta, od ranih koraka procesa prijave, do upravljanja, stručnih zadataka i izvješćivanja.

 

....